894 fotbollströjor rea Dorine

303 barcelona tröja Heathe

.

Bundesliga -mästarna har länge beundrat City -kantspelaren, som har kopplats till en bortgång de senaste 12 månaderna. Bayern har tidigare erbjudit Sane, men City har avvisat dem eftersom de har försökt övertala tysken att stanna i Etihad.

Den 29-årige mittfältaren har varit starkt kopplad till en övergång till Premier League-mästarna när hans kontrakt i Bayern upphör 2021. real madrid tröja

Utan en katastrof i returkampen på Allianz Arena nästa månad, ser München ut att ha säkrat sin plats i kvartsfinalen i Champions League.

frankrike tröja

Bundesliga -mästarna möter vinnaren i Manchester City och Borussia Dortmund i semifinalen. StacieHei PSG drakt SteveMars

23-åringen har gått med på ett femårskontrakt, men Salihamidzic säger att han inte är garanterad att ta Manuel Neuer plats vid sin ankomst till Allianz Arena.SERGE GNABRY har uteslutits från Bayern Münchens Champions League -krock med Paris Saint -Germain – efter att ha testat positivt för coronavirus.

Goretzka var en framstående spelare än en gång och det förlorades inte på Flick, som är desperat efter att den tyska mittfältaren ska förbli skadefri.Bayern München sportchef Hasan Salihamidzic har uteslutit ett bud i januari på Manchester City -stjärnan Leroy Sane.